Haluaisitko kissan eläinsuojeluyhdistykseltä?

Lue tämä ennen yhteydenottoa.

SEY Loimaa ry:llä ei ole toimitiloja, vaan kotia etsivät kissat ovat sijaiskodeissa.

Ennen eläimen luovuttamista uuteen kotiin tehdään eläinsuojeluneuvojan tai muun yhdistyksen edustajan toimesta kotikäynti, jolla varmistetaan kodin sopivuus ja käydään läpi eläimen hoitoon liittyviä asioita.

Kissasta peritään luovutusmaksu, joka osaltaan kattaa eläimen hoidosta aiheutuneita kustannuksia (130 euroa). Luovutusmaksusta 50 € maksetaan varausmaksuna ennen kotikäyntiä ja 80 € kissaa noutaessa. Näin varmistamme, että emme joudu tekemään vapaaehtoisvoimin turhia kotikäyntejä. Varausmaksu palautetaan, jos yhdistys ei luovuta kissaa.

Kissasta laaditaan myyntisopimus. Toivomme, että

  1. Mikäli eläin ei ole sterilisoitu/ kastroitu luovutushetkellä, se tulee toimittaa toimenpiteeseen heti kun eläimen koko, ikä ja kunto sen sallii. Tiedustele asiaa omalta eläinlääkäriltäsi.
  2.  Taajamassa asuva kissa saa ulkoilla vain valjaissa tai sille rakennetussa ulkotarhassa. Ulkoilusta taajaman ulkopuolella sovitaan myyntisopimuksessa.
  3. Mikäli vastaanottajalla on muita eläimiä kotonaan, sitoutuu hän hoitamaan niiden rokotukset kuntoon ennen uuden eläimen kotiin tuloa.
  4. Ennen eläimen lopetusta tai uuden kodin etsintää vastaanottaja on yhteydessä eläinsuojeluyhdistykseen.
  5. Sirun saaneen eläimen tunnistustiedot ja vastaanottajan yhteystiedot kirjataan Turvasiru.fi -rekisteriin. Tietojen ylläpitämisestä vastaa SEY Loimaa ry. Vastaanottaja ilmoittaa yhteystietojen muutoksista ja eläimen katoamisesta tai kuolemasta eläinsuojeluyhdistykselle.
  6. Eläimen tullessa uuteen kotiin on kahden viikon koeaika, jonka aikana eläimen voi palauttaa yhdistykselle ja luovutusmaksu palautetaan. Tätä voidaan esimerkiksi hyödyntää, jos on ilmeistä että eläin ei tule toimeen kodin toisen lemmikin kanssa.

Mikäli haluat tarjota kodin kissalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen: seyloimaa.kodittomat@gmail.com

Jätä yhteystietosi ja kerro millaisen kodin voisit kissalle tarjota (perheenjäsenet, muut lemmikit, kissan tuleva elinympäristö, ulkoilu jne.).

Sey Loimaa ry. – Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n jäsenyhdistys